09.12

Ettevõtete Kuldkarikas 2020 võitja selgunud!

Ettevõtete Kuldkarikas 2020 võitja on meeskond Play Discgolf!

Lucky Loore poolt korraldataval Ettevõtete Kuldkarikas 2020 tiitli nimel astus võistlustulle kokku 24 ettevõtet keda esindasid 4-liikmelised meeskonnad. 4 kuu vältel toimusid pingelised mõõduvõtmised neljal erineval alal: piljard, darts, pokker ja rallisimulaator.

Alagrupimängudes osales kokku 24 ettevõtet, igas alagrupis kokku 6 meeskonda ja igas meeskonnas oli 4 ettevõtte esindajat. Kõikidest alagruppidest pääses playoffidesse 2 ettevõtet ning 4 paremat kolmandat kohta vastavalt edetabeli punktidele.

 

Playoffidesse pääses seega kokku 16 ettevõtet, kellest võitjana sai väljuda vaid üks. Mõõduvõtmised toimusid samadel aladel , mis alagrupimängudes ning pingelisse finaali mängisid end Play Discgolf ja Haine ettevõtete meeskonnad. Finaal oli täielik närvide mäng, sest standardalad lõppesid viigiseisus – reeglite alusel loositi välja lisaala, milleks osutus äkksurma mäng Dartsis. Seekord oli täpsem käsi Play Discgolf meeskonnal.

Tulemused

Soovime tänada kõiki 24 ettevõtet, kes Lucky Loore Ettevõtete Kuldkarikal osalesid. Meil on väga hea meel, et turniir oli nii menukas ning oleme otsustanud, et Ettevõtete Kuldkarikas naaseb ka tuleval aastal. Tasub juba varakult harjutama hakata, seega kohtume Lucky Loores!

Vaata galeriid